In Alblasserdam gaan we van start met een werkgroep voor de stichting Timotheos. Tien jongeren starten de werkgroep na een presentatie van Bep Klok, veldwerkster voor Timotheos in Malawi. Bep vertelde over het werk wat ze mag doen onder (wees)kinderen in Malawi. Het werd ons duidelijk hoe hard de hulp in Malawi nodig is. Daarom starten we een werkgroep en hopen jaarlijkse enkele acties te gaan organiseren om geld op te halen voor het werk van Bep en haar collega Wim in Malawi.

We zijn al druk aan het nadenken over een eerste actie. Via deze website willen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook zullen we op deze website onze acties aankondigen. Bent u of jij actief op Facebook? Like ons daar even om op de hoogte te worden gehouden.

Daarnaast denken we erover na om in de zomervakantie 2016 naar Malawi te gaan om zelf te zien hoe het is om in één van de armste landen ter wereld te leven en daadwerkelijk onze handen uit de mouwen te steken.

We hopen dat we op uw of jouw steun kunnen rekenen bij de acties en ons samen in kunnen zetten voor (wees)kinderen in Malawi. Onderwijs en hulpverlening hebben zij hard nodig!

Hartelijke groet van een enthousiaste groep jongeren uit Alblasserdam en omgeving.