Timotheos werkgroep Alblasserdam

Als verse Timotheos werkgroep in Alblasserdam, gestart in december 2015, houden we in de laatste twee weken van 2015 onze eerste actie. Op oudejaarsdag zullen in Alblasserdam oliebollen worden verkocht voor het werk van de stichting Timotheos in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Timotheos heeft als doel om kennis over te brengen door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi.

De oliebollen

De oliebollen worden gebakken door ‘De Oliebollenspecialist’, die jaarlijkse met een oliebollenkraam op het Wilgenplein bij het Makado in Alblasserdam staat. Hij bakt de overheerlijke oliebollen in olijfolie.oliebollenactie

Kosten

De oliebollen kosten €0,90 per stuk en 10 oliebollen voor €8,50. U kunt bij het ophalen of de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen.

Ophalen / bezorging

Op oudejaarsdag kunnen de bestelde oliebollen tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden afgehaald op de Joannes Beukelmanschool (locatie Weversstraat) aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. U kunt er ook voor kiezen dat de oliebollen tussen 10.00 uur en 14.00 uur worden thuisbezorgd. Uw bestelling wordt dan voor €1,- thuis afgeleverd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk.


Bestelformulier oliebollen

Het is helaas niet meer mogelijk om oliebollen te bestellen. Contact opnemen kan per mail: info@timotheosalblasserdam.nl.