Een kleine update over de huidige stand van zaken met betrekking tot het bedrag wat we bij elkaar willen halen voor de werkvakantie in de zomer van 2016. Het minimale bedrag wat we bij elkaar moeten halen is €8.000, we zitten inmiddels op €4.500. Als het even kan proberen we de totale kosten voor de bouw van het huis bij elkaar te halen: een bedrag van 13.000 euro.

Op 23 april was er een zangavond in de Grote Kerk van Alblasserdam die een mooi bedrag van bijna €1.500 opleverde voor onze werkgroep. Daarnaast stonden we op Koningsdag met een kraampje op de markt in winkelcentrum Makado in Alblasserdam. Ook organiseerden we een informatieve avond waarop Wim Akster, veldwerker van de stichting Timotheos, wat vertelde en liet zien van het werk in Malawi. Hij nam ons door middel van een beeldpresentatie mee langs de diverse projecten in Malawi. Onderwijs, de opvang van weeskinderen en het voorzien in voeding, geïnteresseerden kregen een goed beeld van het werk van Timotheos.

Al deze acties en avonden hebben er voor gezorgd dat we inmiddels 4.500 euro bij elkaar hebben gehaald. Dit is echter nog niet genoeg en daarom is er binnenkort onze volgende actie: van 17 tot en met 20 mei verkopen we in Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland en Streefkerk stroopwafels. We hopen in deze week, de week van Pinksteren, van dinsdagavond tot en met vrijdagavond huis-aan-huis overheerlijke Markus stroopwafels te verkopen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*