Laatste voorbereidingen
Nog vier dagen en we stappen op Schiphol in het vliegtuig richting Malawi. Inmiddels zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen. Koffers worden ingepakt en er worden nog wat laatste inkopen gedaan. We hebben er zin in! Maandag 25 juli D.V. zullen we te vertrekken. Om 20.00 uur hopen we op te stijgen en Nederland voor drie weken te verlaten. De reis duurt totaal 18,5 uur met overstappen in Oostenrijk en Ethiopië.

Verblijf
Op dinsdag 26 juli arriveren we in Malawi op het vliegveld in Blantyre. We hopen dinsdag en woensdag te acclimatiseren en ons verblijf voor te bereiden. Vervolgens gaan we donderdag 28 juli tot en met zaterdag 30 juli aan de slag op ons bouwproject in Nsanje. De zondag zullen we doorbrengen bij de veldwerkers Wim en Bep in Blantyre en een lokale kerkdienst bezoeken.

Maandag 1 augustus tot en met zaterdag 6 augustus verblijven we weer in Nsanje om verder te gaan met ons bouwproject. De dames zullen hier een vakantiebijbelweek verzorgen voor zo’n 200 kinderen uit de omgeving. In de laatste halve week (maandag 8 augustus tot en met woensdag 10 augustus) hopen we door middel van een safari het land Malawi te ontdekken. Op donderdagmiddag 11 augustus zullen we bij leven en welzijn weer vertrekken, we hopen vrijdagochtend weer op Schiphol aan te komen.

Blogs / updates
Tijdens ons verblijf in Malawi hopen we het thuisfront op de hoogte te houden door deze website van updates te voorzien. We proberen regelmatig een nieuwe blog te plaatsen over onze ervaringen en werkzaamheden. Aanstaande maandag, op de dag van ons vertrek, komt alvast een blog online met een eerste inkijkje in het bouwproject.

€20.000 voor bouwproject
Het laatste halfjaar zijn we druk bezig geweest om zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen voor ons bouwproject. De verkoop van 2200 oliebollen, 8000 rollen snoep, 3000 pakjes stroopwafels, kaarten, een psalmzangavond, auto’s wassen, sponsoring, een collecte en giften leverden het mooie bedrag van bijna 20.000 euro op! We willen een ieder die heeft bijgedragen en zo ons project heeft gesteund bedanken. Ook onderstaande sponsors hartelijk dank!
13754277_1749356085302676_8518892146133303642_n

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*