NIEUW-LEKKERLAND – Op vrijdagmiddag 9 juni 2017 deden kinderen uit groep 7 en 8 van de Ds. Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland mee aan een sponsorfietstocht. Met deze fietstocht haalden ze €2.672,02 op voor het werk van Stichting Timotheos in Malawi.

Zestig kinderen fietsten in drie groepen door de polder. Vanuit Nieuw-Lekkerland was een route van 17 kilometer door de Alblasserwaard uitgestippeld. Halverwege de tocht werd nog kort gepauzeerd in Oud-Alblas. Hier was ook ruimte voor een versnapering.

Met het opgehaalde bedrag steunen de kinderen en hun sponsoren het werk van de Stichting Timotheos in Malawi. De stichting hoopt met dit geld een kleuterschool te bekostigen. Daarnaast zal de stichting een deel van het geld besteden aan onderwijs voor ouderen.

Namens de werkgroep Alblasserdam van de Stichting Timotheos worden de school, de kinderen en hun sponsoren hartelijk bedankt voor hun inzet en het prachtige bedrag dat ze hebben opgehaald.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*