Timotheos werkgroep Alblasserdam

Als werkgroep in Alblasserdam voor de Stichting Timotheos houden we rond oud en nieuw 2017/2018 weer een oliebollenactie. Op 30 december zullen in Alblasserdam net als vorig jaar oliebollen worden verkocht voor het werk van de stichting Timotheos in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Timotheos heeft als doel om kennis over te brengen door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi.

De oliebollen

De oliebollen worden gebakken door ‘De Oliebollenspecialist’, die jaarlijkse met een oliebollenkraam op het Wilgenplein bij het Makado in Alblasserdam staat. Hij bakt de overheerlijke oliebollen in olijfolie.oliebollenactie

Kosten

De oliebollen kosten €0,90 per stuk en een zak met 10 oliebollen voor €8,50. Daarnaast verkopen we dit jaar ook appelbeignets, deze kosten €1,90 per stuk. U kunt bij het ophalen of de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen.

Ophalen / bezorging

Op zaterdag 30 december kunnen de bestelde oliebollen tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden afgehaald op de Joannes Beukelmanschool (locatie Weversstraat) aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. U kunt er ook voor kiezen dat de oliebollen tussen 10.00 uur en 12.00 uur worden thuisbezorgd. Uw bestelling wordt dan (tegen wat fooi voor de stichting) thuis afgeleverd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk. Contact opnemen kan per mail: info@timotheosalblasserdam.nl.


Bestelformulier oliebollen

Helaas is het niet meer mogelijk om oliebollen te bestellen. Bestellen was mogelijk tot 29 december, 13.00 uur. Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact op per e-mail: info@timotheosalblasserdam.nl.