ALBLASSERDAM – Op D.V. vrijdagavond 5 april 2019 wordt in de Grote Kerk van Alblasserdam een psalmzangavond met bovenstem gehouden. De opbrengst van de avond is bestemd voor noodhulp in Malawi. Door hevige regens, wind en overstromingen zijn grote gebieden in Malawi zwaar getroffen, er is sprake van een nationale ramp. Inmiddels zijn tientallen doden gevallen en ongeveer een miljoen mensen ontheemd.

Medewerking aan de zangavond wordt verleend door de Bovenstemgroep Hardinxveld-Giessendam. Organist is Reindert de Bruijn. De avond staat onder leiding van dominee B. van der Heiden. Bart Lodder, voorlichter van de stichting Timotheos, hoopt wat te vertellen over het werk in het Afrikaanse land en de noodsituatie op dit moment. De toegang is vrij. De opbrengst van de collecte die wordt gehouden is bestemd voor de noodhulp in Malawi. De avond begint om 19.30 uur. De Grote Kerk (Cortgene 8 te Alblasserdam) is vanaf 19.00 uur open.

Foto noodsituatie Malawi: www.timotheos.nl