Timotheos werkgroep Alblasserdam

Als werkgroep in Alblasserdam voor de Stichting Timotheos houden we rond oud en nieuw 2020/2021 weer een oliebollenactie. Op 31 december zullen in Alblasserdam net als voorgaande jaren oliebollen worden verkocht voor het werk van de stichting Timotheos in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Timotheos heeft als doel om kennis over te brengen door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi.

Bewogen jaar

Timotheos heeft een veelbewogen periode achter de rug. We hebben uiteindelijk het besluit kunnen nemen de traditionele oliebollenactie door te laten gaan. Er zijn de afgelopen weken goede stappen gezet binnen de stichting, waardoor we nu voldoende vertrouwen hebben om deze actie voor het werk in Malawi te kunnen doen.

De oliebollen

De oliebollen worden gebakken door ‘De Oliebollenspecialist’, die jaarlijkse met een oliebollenkraam op het Wilgenplein bij het Makado in Alblasserdam staat. Hij bakt de overheerlijke oliebollen in olijfolie.oliebollenactie

Kosten

De oliebollen kosten €0,90 per stuk en een zak met 10 oliebollen voor €8,50. Daarnaast verkopen we ook appelbeignets, deze kosten €1,90 per stuk. U kunt bij de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen. Ook is het mogelijk te betalen via een Tikkie, laat daarvoor uw mobiel nummer achter in onderstaand contactformulier. U ontvangt dan via WhatsApp of sms een link naar het betaalverzoek.

Bezorging

Op donderdag 31 december worden de bestelde oliebollen tussen 09.30 uur en 12.00 uur thuisbezorgd. In tegenstelling tot voorgaande jaren is het vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk de oliebollen in Alblasserdam op te halen. Uw bestelling wordt dan thuis afgeleverd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk. Contact opnemen kan per mail: info@timotheosalblasserdam.nl.


Bestelformulier oliebollen

Bestellen is helaas niet meer mogelijk. Graag verzorgen we volgend jaar uw oliebollen.


Bedankt voor uw bestelling die we op oudejaarsdag hopen te bezorgen.