Timotheos werkgroep Alblasserdam

Als werkgroep in Alblasserdam voor de Stichting Timotheos houden we rond oud en nieuw 2023/2024 weer een oliebollenactie. Op zaterdag 30 december zullen in Alblasserdam net als voorgaande jaren oliebollen worden verkocht voor het werk van de stichting Timotheos in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Timotheos heeft als doel om kennis over te brengen door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi.

De oliebollen

De oliebollen worden net als vorig jaar geleverd door bakkerij Voordijk uit Ridderkerk. De oliebollen kosten €1,10 per stuk en een zak met 10 oliebollen voor €10. Daarnaast verkopen we ook appelbeignets, deze kosten €1,75 per stuk, 5 voor €8,50. U kunt bij de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen. Ook is het mogelijk te betalen via een Tikkie, laat daarvoor uw mobiel nummer achter in onderstaand contactformulier. U ontvangt dan via WhatsApp of sms een link naar het betaalverzoek.

Bezorging

Op zaterdag 30 december worden de bestelde oliebollen tussen 09.30 uur en 12.00 uur thuisbezorgd. Uw bestelling wordt thuis afgeleverd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas of Streefkerk. Ook is het mogelijk uw bestelling af te halen tussen 10.00 uur en 11.30 uur op de Joannes Beukelmanschool (locatie Weversstraat) aan de Weversstraat 2 in Alblasserdam. Vragen over uw bestelling? Contact opnemen kan per mail: info@timotheosalblasserdam.nl.


Bestelformulier oliebollen

Bestellen is helaas niet meer mogelijk.