Timotheos werkgroep Alblasserdam

Als werkgroep in Alblasserdam voor de Stichting Timotheos verkopen we op Koningsdag tompoucen. Op zaterdag 27 april zullen we in Alblasserdam en omgeving tompoucen verkopen voor het werk van de stichting Timotheos in Malawi, één van de armste landen ter wereld. Timotheos heeft als doel om kennis over te brengen door middel van training, onderwijs en hulpverlening aan (wees)kinderen en studenten in Malawi.

De tompoucen

De tompoucen worden geleverd door bakkerij Stam en gemaakt door bakker Casteleijn. De tompoucen worden verkocht per vier stuks. Een doosje met vier tompoucen kost €10,00. U kunt bij de bezorging van uw bestelling het bedrag contant betalen. Ook is het mogelijk te betalen via een Tikkie, laat daarvoor uw mobiel nummer achter in onderstaand bestelformulier. U ontvangt dan via WhatsApp of sms een link naar het betaalverzoek.

Bezorging

Op Koningsdag worden de bestelde tompoucen tussen 08.00 uur en 10.00 uur thuisbezorgd. Uw bestelling wordt thuis afgeleverd in Alblasserdam, Hardinxveld, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Ridderkerk en Streefkerk.

Bestellen is helaas niet meer mogelijk.